MinEgobok

Sagt om Boken

Jagvillhabostad.nu
"Vi på jagvillhabostad.nu tycker att Egobok är så bra att vi vill ge den till alla våra förtroendevalda och aktiva."

Tidningen Cosmopolitan
"Ge bort en egokick! För en peppande gåva till dig eller kompisen, spana in Min Egobok av Cina Staron och David Beskow. Det är en kul fylla-i-bok, där personer i ditt liv - såsom kollegan, vännen, chefen eller kusinen - får berätta vad de gillar bäst hos dig. [...] Cosmo garanterar en riktig självförtroendekick!"

Tidningen Hennes
"EGO-BOK! Lite som en "Mina vänner", fast för vuxna. "Min Ego-bok" (Uppsala Publishing House) av David Beskow och Cina Staron, är en annorlunda fylla-i-bok där personer som känner dig kan ge dig positiv feedback genom att beskriva dig. En perfekt present till någon som behöver boosta sitt ego!"

Tidningen MåBra
"En riktig Ego-bok! Låt vänner, familjemedlemmar och kollegor skriva i den här boken som bara handlar om dig: Dina bästa egenskaper, din personlighet, bästa minnen ihop och mycket mer. Sätt er sedan ner en stund och prata om svaren. Min ego-bok av David Beskow och Cina Staron handlar om att få positiv feedback på dig själv. Hur ofta får man det annars?"

Tidningen Leva
"Barnsligt klokt! Nästan som barndomens Mina vänner-bok, fast i Min EGO-bok (Uppsala Publishing House) ska din chef, kollegorna och andra viktiga relationer i ditt liv fokusera på och fylla i allt som är så bra med dig. En kraftkälla att bläddra i när saker går emot dig."

Computer Sweden
"Vårens bokfluga. Ingen vanlig bok"

Lotta som i 40-års present fått en färdigifylld ”Min Egobok” av vänner, kollegor och familj
"Jag kunde inte hålla mig utan läste min fina egobok igår när jag lagt mig i sängen. Det kom tårar direkt och skratt och så höll det på genom hela boken. Vilka fina människor jag känner! Oj, en del saker var så prick i att jag inte kunde värja mig, fantastiskt! Tack, tack, tack! ...ska jag gå på statistiken är jag nog en hammare. "

Anna (Kundrecension Adlibris)
"Jag fick boken i present av en vän som själv hade fyllt i boken och bett några andra av mina vänner fylla i den. Jag blev otroligt glad över presenten som verkligen var en kick för självförtroendet. Boken är jättebra och otroligt tänkvärd vad gäller feedback."